Услуги

Услуги според вашите потреби. Доколку неможете да го пронајдете вашето решеније во листата, контактирајте не.

code, coding, programming
Интернет продавница

Олеснето купување на вашиот омилен производ или услуга онлајн, бидејќи тоа можете да го направите преку вашиот компјутер или мобилен телефон.

Страница за вашата компанија

Компанија која нема веб страница онлајн корисниците можат да претпостават дека е несериозна, а тоа е веќе изгубен потенцијален клиент.

Веб дизајн

Функицоналност и изглед на веб страница според вашите потреби. Објаснете ја вашата идеја а реализацијата оставете ни ја нам.

Десктоп апликации

Компјутерски програми и апликации според Вашите потреби: финансиско работење, плата, софтвер за магацинско работење...

Сложени решенија

Сложени корпоративни решенија кои ги комбинираат сите десктоп, веб и мобилни апликации за да ги подобрат и забрзаат процесите на претпријатието

Апликации според вашите потреби

Објаснете ја потребната функционалност на апликацијата и истата ќе биде изработена.

Дизајн на билборди
Дизајн на флаери
Изработка и дизајн на менија
Визит карти
Дизајн на чаши
Дизајн на книги
Scroll to Top