Вие сте на вистинското место

Софтверски решенија за вашата компанија

Доколку имате потреба од било какво софтверско решение вие сте на вистинското место.

code, coding, programming
Интернет продавница

Олеснето купување на вашиот омилен производ или услуга онлајн, бидејќи тоа можете да го направите преку вашиот компјутер или мобилен телефон.

Страница за вашата компанија

Компанија која нема веб страница онлајн корисниците можат да претпостават дека е несериозна, а тоа е веќе изгубен потенцијален клиент.

Веб дизајн

Функицоналност и изглед на веб страница според вашите потреби. Објаснете ја вашата идеја а реализацијата оставете ни ја нам.

Десктоп апликации

Компјутерски програми и апликации според Вашите потреби: финансиско работење, плата, софтвер за магацинско работење...

Сложени решенија

Сложени корпоративни решенија кои ги комбинираат сите десктоп, веб и мобилни апликации за да ги подобрат и забрзаат процесите на претпријатието

Апликации според вашите потреби

Објаснете ја потребната функционалност на апликацијата и истата ќе биде изработена.

Зошто да не одберете нас

Бидете сигурни дека ќе работите со професионален тим

Навремена изработка

Бидете сигурни дека вашиот проект ќе биде изработен во договореното време.

Висок квалитет

Квалитетот на изработка е секогаш главната работа за која што се залагаме.

Соодветна цена

Пристапна цена која е соодветна со можностите и потребите на компанијата.

Техничка подршка

Сите нејаснотии во врска со готов проект се решаваат за кратко време.

digital marketing, seo, google
macbook, iphone, ipad
Изработени проекти
Години успешна работа

Процес на изработка

Планирање
Дизајн и развивање
Тестирање и објавување
Scroll to Top