Ние сме

Софтикус е млада софтверска компанија која постои на пазарот неколку години. Во овој краток период успеавме да ја добиеме довербата на голем број клиенти што говори за посветеноста и креативноста на тимот кој стои зад неа и желбата да се креираат уникатни решенија кои отскокнуваат од конкуренцијата. Нудиме широк опсег на услуги и производи од областа на информатичката технологија и интернет маркетингот.

Мисија

Наша мисија е со констатно усвојување на нови знаења, непрекидно подигнување на квалитетот на нашите услугите и изработката на специфични решенија прилагодени за конкретните потреби, создаваме решенија кои на нашите клиенти ќе им ги олеснат достигнувањата на своите цели и ќе го унапредат своето работење.

Визија

Наша визија е да бидеме препознатливи и ценети како лидер во областа на софтверски решенија во регионот.

Цел

Константниот развој и проширувањето на нашето работење низ унапредување на сопствените можности, претставува еден од нашите основни цели. На клиентите сакаме да им овозможиме најсовремени решенија кои ќе им го олеснат постигнувањето на сопствениот успех.
Hашата цел е да бидеме прв избор на клиентите поради знаењето, квалитетот и доверливоста.

Scroll to Top